Äntligen dags igen!

Äntligen dags igen!

Vi avslutade 2014 med att ta en oerhört skön och viktig seger i Eriksdalshallen på annandagen. Efter det fick spelare och ledare välbehövlig vila.

Lite sjukdomar och skador gjorde första träningsveckan lite hackig men sen har vi trappat upp träningen och känner oss väl förberedda för de återstående 12 omgångarna. Det kommer vara en strid om varje poäng och vi hoppas publiken kan sluta upp och ge oss styrka på våra hemmamatcher.

Vår älskade Ricoh Rinoh har tråkigt nog blivit bortrövad under uppehållet och vi tar tacksamt emot tips om någon har sett honom. Han är saknad.

I dagsläget finns ingen misstänkt men en fjäderklädd varelse i gult sägs ha setts på brottsplatsen i samband med försvinnandet.

Spelarna har lovat att ge allt för Rinoh i matchen nästa torsdag mot GUIF från Eskilstuna.

Lagen har möts två gånger tidigare under säsongen och vunnit varsin drabbning. Hemma i premiären var Ricoh starkast och vi gjorde en mycket bra match även borta där vi ett tag ledde med 16–10 men GUIF kom starkt tillbaka och vände matchen. I GUIF får vi hålla extra koll på Viktor Östlund som gjort ett starkt avtryck under Handbolls VM i Qatar.

Nu höjer vi temperaturen i Solnahallen och gör återstående sex hemmamatcher till riktiga fester där motståndarna känner trycket

Avkast; torsdag 5:e februari kl 19.00 – Varmt välkomna!

Styrelsen

Foto:Per Forsberg, ettfoto.se