Dubbla segrar i Solnahallen!

Dubbla segrar i Solnahallen!

Det blev en fantastisk kväll i Solnahallen där Ricoh Handboll tillsammans med ett antal partner dedikerade matchen till förmån för kampen mot cancer och bl a gick biljettintäkterna oavkortat till Cancerfonden.

Pamela Andersson, som själv drabbats var hedersgäst och vi kunde med glädje summera att tillsammans fick vi  ihop närmare 30.000:- till cancerfonden. Tack till alla som var med och bidrog!

Solnahallen var välbesökt och jag tror de flesta lämnade med ett leende på läpparna. Vi bjöds på en riktigt sevärd handbollsmatch och vårt älskade Ricoh visade tidigt att man skulle bli svåra att tas med.

Pontus kom in rätt i matchen och gjorde flera kvalificerade räddningar, bl a tog han en straff från VM spelaren Simon Jeppsson. Försvarsmässigt gör vi kanske den bästa insatsen för året där alla verkligen krigade och vi släpper bara 23 mål bakåt mot ett LUGI som är erkänt starka offensivt.

Det är många som förtjänar överbetyg efter att vi till slut slagit tillbaka serieledaren med 25-23 och fått bästa tänkbara start på andra delen av Handbollsligan.

Henke står för ett par magiska assist och David gör ett jättejobb både framåt och bakåt. Tobbe och Berna gör gedigna insatser och står för en härlig speed men när Pamela ska dela ut priset för bäste spelare känns valet ändå självklart.

Ola Ola Ola Pewik var het som ett strykjärn. 14 mål noterades på hans konto och som vår gode coach Boken summerade ”en kväll där allt gick in”.

Den ödmjuke Ola prisade sina medspelare, lagledningen och styrelsen, han hoppades också att publiken gör en lika bra insats nästa hemmamatch som spelas 12/2 då Alingsås kommer på besök.

Innan dess ska vi till Karlskrona och gör vi en likadan insats som mot LUGI kommer vi hem med två nya poäng.

Vill avsluta med att tacka alla som var med och roddade med förberedelserna inför denna match. Både på Ricoh´s huvudkontor och nere i Solnahallen. Utan er hade vi aldrig fått denna kväll.

 

Foto: Mackis