Alliansföreningar

Vi har under två år arbetat med att bygga upp en allians av ungdomsföreningar eftersom vi själva inte har någon ungdomsverksamhet, så samarbetar vi med Spånga HK, Täby HKVallentuna HK, Lidingö HK och HK Silwing/Troja

Vi är idag ca 2 700 medlemmar och vi har ett gemensamt mål att utveckla handbollen i Stockholm och hjälpa våra gemensamma ungdomar att utvecklas i Stockholm och inte behöva flytta för att bli en bra elitspelare.

Nytänkandet och logiken som visionen om RHK Handbollsallians bygger på handlar helt enkelt om att vi tror på att lyfta handbollen i många klubbar istället för bara i en. Istället för att bara satsa på ungdoms- och seniorverksamhet i en klubb vill vi skapa en gemensam satsning uppåt.

Detta gör vi genom att arbeta TILLSAMMANS och maximera våra olika spetskompetenser.

I samband med våra hemmamatcher så finns alltid minst en av alliansklubbarna representerade som ”Knattelag” där dom är med på lagets Inspring samt att de genomför en uppvisningsmatch i halvtidspausen.

Ingemar Linnéll – Ricoh Handboll