Möjligheternas Klubb

För dig som spelar handboll

För dig som spelar handboll erbjuder RHK många möjligheter tack vare kopplingen till ett av Sveriges, och världens, ledande IT-företag. En av våra visioner är att inga talanger ska behöva flytta från Stockholm för sin handbollssatsning. Du som brinner för din idrott ska istället få möjlighet att kombinera den med utbildning och jobb, för en framtida karriär.

Oavsett om du blir proffs ute i Europa under resans gång! Vår satsning på handbollscollege är en väg att gå för att utvecklas i både handbollen och livet, men inte den enda.

Ett proffsigt handbollsliv – och yrkesliv

Vi kan erbjuda en bra klubb att spela och utvecklas i, tillsammans med utbildning och praktik på Ricoh Sverige, ett stort företag med många karriärmöjligheter, eller hos någon av våra samarbetspartners. För närvarande har vi inget damlag, men eftersom vi gör vad vi vill kan det mycket väl hända att damlag och juniorlag är verklighet inom några år.

Vi är nyfikna på dig

Du måste inte spela i någon av våra alliansföreningar för att vara intressant för oss – vi är nyfikna på alla unga målmedvetna talanger som gillar vår filosofi och vill utvecklas, både på och utanför planen!

Är du handbollsspelare och intresserad av en spännande framtid? Hör av dig vi är garanterat nyfikna på dig!