Laget före jaget!

Laget före jaget!

Varmt välkomna till Solnahallen och ett efterlängtat möte med kvällens motståndare från Eskilstuna, vi har tidigare pratat om revansch och efter vår dåliga start i Handbollsligan så får man skriva det inför i princip varje match… Vi mötte Guif borta tidigt i säsongen och gjorde en bra match men räckte inte hela vägen tyvärr, nu står vi återigen redo för revansch hemma i Solna och vi har mycket att bevisa för oss själva. Insatsen är väldigt bra just nu, Anders och Ingemar jobbar på med laget och trots mycket matchande så är läget i laget på topp!

Fredagsmyset fick en annan innebörd, när vi åkte ner till Göteborg och mötte Redbergslid! Vilken match grabbarna gör, vi var pålästa och laget var bestämda över att insatsen skulle göras, återigen så är det laget före jaget som kliver fram och då är vi starka. Bra försvar och Danni stängde igen kiosken när det behövdes samtidgt som våra 9-metersspelare tar olika roller i anfallet, den här fredagen så var det Andreas Lang som klev fram och visade vilken klasspelare han kommer att bli.

Vi möter nu Guif i ett dubbelmöte – hemma och borta (26/12 i Eskilstuna) innan vi avslutar 2017 med att möta Redbergslid hemma den 29/12, det kommer att vara viktiga poäng innan landslagsuppehållet som kommer under hela januari.

TACK till er alla på läktaren som visat att ni tror på det vi gör och framförallt visat stöd för laget. Tack också till alla våra roddare som varje match ger allt och ser till att vi kan upprätthålla ett bra event i Solnahallen – nu ger vi det sista och som ni vet så är vi starka tillsammans!

Jag vill från Ricoh Handboll passa på att önska er alla en riktigt god jul!

”Inch by inch”

Magnus Idén