Ny säsong – Nya möjligheter

Ny säsong – Nya möjligheter

Sommaruppehållet är över och spelartruppen har startat en period fylld av förberedelser inför Elitseriestarten i mitten av september. I skrivande stund är vi inne i andra träningsveckan och fysträning är en viktig ingrediens denna årstid. Har själv varit nere på flera träningar och det är otroligt inspirerande att se hur spelarna tar sin an uppgifterna hur krävande de än är. Martin och Patrik manar på och vi ser ett Ricoh med bra intensitet så här långt.

Vi på sidan längtar till premiären och det gör säkert spelarna också men det är mycket som skall hända fram till dess.

Vi har många nya namn i år, spelarna ska lära känna varandra och laget måste spela ihop sig och dessutom har vi ny tränare i Martin Boquist som har en klar bild över hur han vill att Ricoh ska spela handboll.

Spännade kommer det att bli och vi har en god känsla. Förra året hamnade vi i kvalserien efter en jobbig vår. Vi gick segrande ur kvalserien men vi vill hamna högre upp detta år.

Av nyförvärven är de flesta igång. Vi har saknat Henke Olsson och Erik Östling som varit i Brasilien och spelat U21 VM men de är i träning inom kort. Fantastiskt kul att Ricoh har spelare på denna nivå.

Ska bli kul att få presentera nyförvärven för vår kära publik. Vi känner oss iallafall väldigt nöjda med årets trupp.

I helgen spelar vi en första träningsmatch. Matchen spelas i Västerås och Martin har betonat att det viktigste blir inte vad som står på tavlan utan det är hur vi agerar.

Minns också från min mindre lyckade fotbollskarriär att det är skönt att få bryta en jobbig försäsong med att spela match.

Väl mött i Solnahallen

Attachment