Recept

Langs favoriter Kladdkake Muffins.

Bakas med fördel dagen innan. Väldigt viktigt att inte överskrida gräddningstiden på 10 min. Allra bäst smakar de om dom får stå i kylskåpet över natten! Dessa muffins blir sådär härligt kladdiga, ”sega” nästan! Ingredienser: 2

Pavle bakar Earl grey cupcakes.

Receptet är för 12 st cupcakes, så det räcker inte till ett helt handbollslag utan då måste man minst dubbla satsen. Ingredienser 4 st Earl grey tepåsar 1 dl mjölk 100 g rumsvarmt smör 2,25 dl socker 2 st stora ägg 4 dl mjöl 2 tsk bakpulver Ska

Patrik fixar egen Lemon Curd.

Gudomlig hemgjord lemon curd är inte så avancerat att fixa själv. För receptet behöver du citroner, ägg, socker och smör. Underbart att servera till nybakt bröd! Ingredienser 2 citroner 2 äggulor 1 ägg 2 dl socker vatten 100 g smör Gör så hä

Ola bjuder på Scones.

Ta fram köksvågen.. nu kör vi. Ingredienser 1 st ägg 500 g vetemjöl special 12 g bakpulver 10 g salt 100 g socker 170 g smör 260 g mjölk Gör så här Sikta vetemjöl och bakpulver i en bunke. Tillsätt salt och socker samt det rumtempererad

Krabbelurer gillas av Berna.

Krabbelurer är utmärkt som utflyktsmat, men är även goda hemma med lite sylt och vispad grädde till. cirka 12 stycken 30 minuter Ingredienser 1 1/2 dl Strösocker 4 1/2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk Vaniljsocker 2 ägg 1 1/2 dl mjölk matfett ti

Danni gillar svenska våfflor.

Enkla frasvåfflor Smeten räcker till en hungrig handbollsspelare (ca 10 st) Ingredienser 100 g smör eller margarin 2 1/2 dl vatten 3 1/2 dl vetemjöl 1 tsk Vaniljsocker 1 msk Rörsocker Strö 2 dl mjölk 2 tsk bakpulver Smält matfettet och låt det sv

Tobbes snabba pasta pesto.

Pasta med bresaola, mozzarella & pesto Innan eller efter ett hårt träningspass så fyller man på med kolhydrater och det går fort. Om hungriga killar då är receptet för två. Ingredienser 4 port pasta 500 g körsbärstomater 200 g mozzarell

Esplings Burgare.

Först lite tips för att få till den perfekta hamburgaren. Köttet i en bra hamburgare ska innehålla åtminstone 20 procent fett. En bra burgare behöver nämligen fett för att vara saftig, och det är just saftig som är nyckelordet till hur en burga