Säsongen så här långt…

Säsongen så här långt…

Resultatmässigt är det en godkänd höst, där vi har chans att skramla ihop den bästa poängskörden hittills i Ricoh HK´s elitseriehistoria. Vårt mål för denna säsongen är att närma oss det så eftertraktade slutspelet, efter att slutat på 12:e resp 10:e plats föregående år i högsta serien. Det ser ju väldigt gynnsamt ut just nu, och förhoppningvis ser det ännu bättre ut efter dagens ”4-poängsmatch” mot HK Karlskrona.

Det mest intressanta och spännande för mig som sportchef är ju att följa den häftiga utvecklingsprocess som Martin Boquist och grabbarna i laget är igång med.

Efter klubbens i särklass hårdaste försäsong…. som startade redan den 15 april i år…, har det skapats en helt annan stabilitet i lagets prestationer detta året. Träningarna har högre intensitet, spelarna utvecklas och vi samlar på oss mer och mer erfarenhet TILLSAMMANS !

Verksamheten kring laget….där våra ”Goa Gubbar” Riddarn, Svesse, Peter m.fl gör ett fantastiskt jobb!!…blir bara bättre och bättre och bidrar starkt till att stämningen i omklädningsrummet, i bussen och på träningarna oftast är på topp trots att  resultaten inte alltid går vår väg!

Vägen till framgång byggs ju inte enbart av en tydlig och genomtänkt strategi och en massa hårt arbete, utan det är ju otroligt viktigt att ”gilla det man gör” och att tillsammans skapa ett inkluderande och tillåtande klimat.

Dessutom uppskattar jag att spelarna gärna hjälper klubben i allt viktigt arbete utanför träning och match. De bidrager med sin närvaro och engagemang i våra samarbeten med Alliansklubbarna och vårt CSR-projekt ”Häng med handboll i Hjulsta” ….Tack!

NU SKAPAR VI EN FANTASTISK STÄMNING PÅ LÄKTAREN, SÅ ATT GRABBARNA KAN HJÄLPA OSS ATT FÅ MED 2 NYA POÄNG I JAKTEN PÅ SLUTSPELET !!

– Ingemar Linnéll