Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 52 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 53 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 54 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 55 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 56 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 57 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 58 Sista matchen… för i år – Ricoh Handbollsklubb

Sista matchen… för i år

Sista matchen… för i år

Nu är det dags för årets sista match i Solnahallen innan nyår och en välförtjäntv ila för grabbarna som slitit ont sista tiden. Vi har matchat hårt och vi har haft framgång, vi visar att vi kan skaka vilket lag som helst i ligan. Dagens motståndare RIK slog vi senast i Lisebergshallen och jag är säker på att de är ute efter revansch ikväll.

När jag skriver detta har vi precis förlorat en jämn kamp mot Guif i Solnahallen, firat jul och kämpat med Guif igen borta i Eskilstuna [jag tippar att vi vann med 2 bollar :)]. Oavsett hur det gick i Eskilstuna kommer kvällens drabbning garanterat bli tuff, hård och jämn precis så som vi vill att det ska vara.

Jag vill rikta ett extra stort tack till publiken för allt det stöd vi får i Solnahallen och jag tycker det är extra roligt att se fler & fler unga spelare och ledare från andra handbollsföreningar som kommer och stöttar grabbarna. Jag tror inte riktigt ni vet hur viktiga ni är för oss.

Stort tack också till roddare, ledare och förstås personalen i Solnahallen som hjälper oss varje gång. De som vill får gärna stanna kvar efter matchen idag, få en paus från julmaten, ta en bärs och snacka handboll, tror mig veta att grabbarna i laget också kan komma förbi.

Grabbarna behöver vila men personligen vill jag inte att det ska ta slut riktigt än, skönt att vi startar ingen den 3:e februari, och vilken rivstart, mot Hammarby… REVANSCH och en fullsatt Solnahall står på menyn.

God fortsättning och ett Gott Nytt År!

Måns Sjöstedt