Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 52 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 53 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 54 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 55 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 56 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 57 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/9/b/d/ricohhandboll.se/httpd.www/wp-content/themes/kingclub-theme/functions.php on line 58 Välkommen till Solna! – Ricoh Handbollsklubb

Välkommen till Solna!

Välkommen till Solna!

Varmt välkomna till Solnahallen, en hall som kanske inte är den vackraste i Sverige och samtidigt inte heller har gett oss några poäng i år… Nu är det som tur inte hallens fel att vi har 0 poäng efter 10 omgångar. Såklart inte heller publikens fel. Det man kan konstatera är att det är första gången i klubbens historia som vi står inför en liknande situation och det fantastiska är att vi ändå har harmoni.

Vi tror på det vi gör och framförallt så tror vi på våra spelare, det stod bland annat klart efter den enorma kämpainsats förra veckan nere mot serietvåan Alingsås. Jag hoppas ni alla såg den framför datorn/TV:n för det vi såg i våra spelares ögon under den matchen vittnar om att vi aldrig kommer ge upp. Vi kommer fortsätta kämpa till de första poängen är plockade. Sen skall vi bara fortsätta och visa för alla som tvivlat att vi är ett lag som kommer att stanna kvar i handbollsligan.

Som ni alla vet så har vår huvudtränare Martin Boquist lämnat klubben och jag vill passa på att tacka Martin för tiden han varit anställd hos oss och samtidigt önska honom all lycka i framtiden. I samband med detta så har vår sportchef Ingemar Linnéll tagit över ansvaret för laget tills det att vi satt alla bitar på plats.

Match nr 11 och hemmamatch mot ett för dagen starkt IFK Skövde, vad passar oss bättre än det denna underbara onsdagskväll i Solnahallen. Nu visar vi på läktaren att vi tror på grabbarna och hjälps åt till de första poängen.

Inch by Inch

Magnus Idén

Arkivbild